0705 080 321
Telefontid: måndag - fredag 08:00 - 18:00

Nyhetern

Tillbaka

Köpa fönster av Entra Sverige AB

Varför ska du köpa dina nya PVC fönster av oss på Entra Sverige AB? För att vi är auktoriserade återförsäljare av Drutex fönster, en av Europas mest omtyckta tillverkare av PVC fönster. Det betyder att vi levererar och monterar P-märkta PVC fönster och PVC dörrar av högsta kvalitet. Av oss kan du alltid förvänta dig service i toppklass.

 

Av oss kan du köpa fönster från Drutex som är P-märkta av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP), numera del av RISE (Research Institutes of Sweden). Vad detta innebär är att du som konsument genom märkningen kan känna dig trygg med att produkten du ska köpa av oss både är provad och certifierad. P-märkningen betyder alltså att våra Drutex fönster uppfyller de krav som är ställda på produkten. Kort sagt är P-märkningen ett bevis på att våra fönster blivit godkända i noggrant genomförda tester – som till exempel visar att våra fönster i PVC håller för svenskt väder.

 

Köp fönster med P-märkning i Sverige av Drutex

Det är många hårda krav som måste uppfyllas innan en produkt tilldelas en P-märkning. Därför är vi på Entra Sverige AB extra stolta över att kunna erbjuda P-märkta PVC fönster, vilket få tillverkare på svensk marknad faktiskt kan göra. Att lyckas uppfylla alla de krav som ställs för att få en P-märkning är nämligen inte det lättaste och det gör att vi är extra stolta över att kunna erbjuda både PVC fönster, dörrar och andra PVC produkter som är försedda med detta kvalitetsförsäkrande P. I testerna som gjorts innan märkningen utfärdats till oss har man bland annat kontrollerat fönstrets brandsäkerhet, dess tålighet för svenskt klimat och hur väl fönstret dämpar störande ljud. Likaså kontrolleras också fönstrets övergripande säkerhet och stabilitet i dessa tester och man testar bland annat även användarvänlighet. Det att Drutex fönster i Sverige är P-märkt säger alltså en hel del om hur bra de PVC produkter vi erbjuder är.

 

Att köpa fönster från oss är enkelt

När du ska köpa fönster av oss vill vi göra allt, från val av fönster till köp, så enkelt som möjligt för dig. Vi erbjuder gratis rådgivning och kan hjälpa dig att prova ut vilka fönster som passar bäst för just dig. Vi bistår både företag och privatpersoner i deras fönsterköp och har gott om referenser från nöjda kunder att stoltsera med. Kontakta oss om du har frågor, vill lära dig mer om oss och våra fönster eller om du vill boka tid för fönsterrådgivning. Vi ser fram emot ditt samtal!